Mariëtte

Vitaliteitsprofessional, arbeidskundige, socioloog en al sinds 1997 zelfstandig professional. Nu werkzaam onder de naam ‘In Forma’, wat Italiaans is voor ‘In vorm’… ofwel fit zijn. Dat gaat voor mij veel verder dan fysiek fit zijn! Lichaam en geest zijn één en fit zijn, of vitaal zijn, betekent voor mij de vrijheid hebben om een waardig leven te leiden en je leven optimaal te leven.

Mijn motto? Energie maakt groei en ontwikkeling mogelijk!

Groei en ontwikkeling bepalen mijn leven: aan de ene kant anderen helpen groeien en ontwikkelen. In de wereld om ons heen dreigt de persoon waar het om draait steeds meer uit beeld te raken, onze maatschappij is gericht op kengetallen, protocollen, kostenbesparing en grotere winsten. Hierdoor komen veel mensen tussen wal en schip terecht.

Ook wordt het voor veel mensen steeds lastiger om dicht bij zichzelf te blijven en alle verleidingen om hen heen te weerstaan. Of om alle veranderingen bij te houden. Of om grip te houden op je eigen leven.

Dat baart mij zorgen en voor die mensen wil ik mij graag hard maken.

Aan de andere kant wil ik zelf blijven groeien en ontwikkelen. Dat is een noodzaak in dit vakgebied en dat vind ik heerlijk. Daarnaast blijf ik leren van mijn cliënten en opdrachten!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring