Scheur de dag. 100x veerkracht bij kanker

18,95

De diagnose kanker zet je leven op zijn kop. Dit scheurblok bevat inspirerende quotes, reflectievragen en praktische tips om stap voor stap weer grip te krijgen op het leven. Door al of niet dagelijks een bladzijde af te scheuren, kun je kleine positieve stappen zetten richting herstel en veerkracht.

Lees hieronder voor meer informatie

 
Zoek je een geschenk voor een dierbare die kanker heeft? Of heb jij kanker?

Dit scheurblok bevat inspirerende quotes, reflectievragen en praktische tips om stap voor stap weer grip te krijgen op het leven. Door al of niet dagelijks een bladzijde af te scheuren, kunnen gebruikers kleine positieve stappen zetten richting herstel en veerkracht.

Het scheurblok fungeert als een persoonlijke metgezel tijdens deze vaak turbulente reis, en biedt een bemoedigend en motiverend houvast. Op de voorkant van elke bladzijde vind je een prachtige illustratie en quote of gedicht en op de achterzijde een korte inspirerende tekst of oefening.

Het is een praktisch hulpmiddel dat helpt om veerkracht op te bouwen en weer controle te krijgen over het leven. Of het nu gaat om het omgaan met rouw, het overwinnen van angst of het accepteren van de veranderingen die kanker met zich meebrengt, dit scheurblok biedt bruikbare inzichten om deze uitdagingen aan te gaan.

Gemaakt door Ellen Dreezens, rouwcoach en psycholoog  samen met Mariëtte van Hooff, vitaliteitstherapeut en arbeidskundige.

Het scheurblok wordt binnen drie dagen verzonden door Business Post van Ergon in Eindhoven.