Begeleiding

Hoe doen ze dat toch, die anderen? Altijd maar fit, vrolijk en fruitig door het leven gaan? Zij hebben toch óók wel eens problemen? Of pijn? Of verdriet en tegenslag? Zij voelen zich toch óók wel eens moe? Of moedeloos?

Jij weet heus wel wat gezond voor je is en wat niet. Je weet ook wel wat je zou willen veranderen aan jezelf of aan je leven. Misschien ben je al vaak vol goede moed begonnen met het opvolgen van tips of advies van anderen. Maar steeds val je terug in je oude gewoontes.

Hoe kan het anders?

Wij helpen je.
Samen verkennen we je wensen en mogelijkheden.
We vinden samen een richting om te veranderen wat bij jou past.
We helpen je bij het volhouden van je nieuwe keuze.
Zodat jij zelf de regie weer hebt over je leven.

Ook als je ziek bent en te maken hebt met lichamelijke of psychische klachten, kun je een leven leiden dat voor jou de moeite waard is.

Wij vullen je begeleiding door medici (huisarts, specialist, fysiotherapeut, podotherapeut, enz.) aan omdat wij kijken naar jou als persoon in zijn geheel. Met al jouw talenten en alle normen en waarden die voor jou belangrijk zijn.

Of je nu kanker hebt, chronische pijn hebt of vermoeidheidsklachten.

Wij vinden dat jij zelf de expert bent als het over jouw leven gaat.

Wil je met een van ons in contact komen? Klik dan hier voor het contactformulier.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring